Manier om snel toegang te krijgen tot Office 365 Admin Center op een pc?

 Wanneer we het hebben over de meest veelbelovende cloudgebaseerde service die de beste opties heeft om de gebruikers te faciliteren, is de enige naam die bij ons opkomt niemand minder dan Microsoft Office 365 zelf. Nadat u echter alle variaties heeft gemaakt en de bugs in Office 365 heeft verholpen, wordt het nog steeds geconfronteerd met bepaalde fouten en problemen. Tegelijkertijd is het door de aanwezigheid van verschillende suites en meerdere functies vrij complex voor de gebruikers om ze allemaal te onthouden. Een van die veel voorkomende vragen die gebruikers tegenkomen, is: hoe kan iemand toegang krijgen tot het Office 365-beheercentrum op een pc? Staat u ook voor hetzelfde probleem of een ander probleem met betrekking tot Office 365? Dan hoeft u alleen maar Microsoft Repair Office 365 Center te bellen.

Maatregelen om toegang te krijgen tot het Contact office 365 Nederland op een computer zijn als volgt: -

1. U moet de Microsoft Office-website openen via een webbrowser op uw apparaat en op enter drukken om door te gaan.
2. Tik op de inlogknop in de rechterbovenhoek van de pagina, waardoor de inlogportal op een nieuwe pagina verschijnt.
3. U moet zich aanmelden bij uw Office 365-beheerdersaccount met beheerdersrechten om het beheercentrum te bekijken.
4. Tao op het pictogram met kleine vierkante vakken in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer een admin-optie in het menu met apps.

Dit zijn de stappen om u op de snelste manier toegang te geven tot het Office 365-beheercentrum op een pc. Als u meer uitwerking wilt hebben over een vraag in de context van een suite, dan kunt u eenvoudig contact opnemen met Met Office 365 volgens uw favoriete communicatiemethode. We beschikken over een getalenteerd team van ingenieurs die elk probleem of elke fout kunnen verhelpen en een onberispelijke staat van dienst hebben in het oplossen van dergelijke problemen als een professional zonder al te veel tijd te kosten. We begrijpen de urgentie van de situatie en de waarde van uw tijd volledig, daarom behandelen we uw bezorgdheid altijd als onze hoogste prioriteit. Dus denk er niet over na en praat altijd en overal met ons.

Original blog source https://medium.com/@Contactmetoffice365/manier-om-snel-toegang-te-krijgen-tot-office-365-admin-center-op-een-pc-5ddb23d8ff31

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een reparatie op Office 365 in een oogwenk instellen?

Wat is de manier om het abonnement van Office 365 gemakkelijk op te lossen?

Los in eenvoudige stappen productfouten zonder licentie van Office 365 op